Son Dakika

Hacker'lardan Sony'e Büyük Tehdit: 11 Eylül Saldırısını Tekrarlatırız.!

Hacker'lardan Sony'ye Tehditler Yağıyor: 11 Eylül Saldırısını Tekrarlatırız.!

Sony’e yapılan siber saldırı sonucu gelen skandal haberleri kesilmiyor. Sony yetkililerinin e-posta adreslerinin hacklenmesi ve ünlü hollywood yıldızlarının sgk numaralarıyla birlikte maaş bilgileri ve adreslerin de deşifre edilmesi çok ses getirmişti.

Bahse geçen haber için aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...
Ünlülerin Maaş Hesapları ve Binlerce Kişinin Bilgileri Ele Geçirildi 
http://siberguvenlikhaberleri.blogspot.com.tr/2014/12/unlulerin-maas-hesaplari.html


Siber saldırıyı düzenleyen hacker’lardan gündeme oturacak yeni bir tehdit mesajı geldi. Siber korsanlar tarafından gönderilen mesajda “The Interview” filminin gösterime gireceği sinema salonlarına 11 Eylül Saldırısına benzeyen bir saldırı yapılacağı ifade edildi.



Sony’in yapımcılığını üstlendiği ve film konusunun Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a suikast olan “The Interview” adlı film için devam eden siber saldırı ve tehtidlerin üzerine New York'ta yapılacak alan “Röportaj galası” iptal edildi.


The Interview adlı filmin başrol oyuncuları Seth Rogen ve James Franco'nun programlarında bulunmasına rağmen TV şovlarına katılmayacağı da konuşulanlar arasında.


Komedi türündeki filmde talk şov sunucusu iki Amerikalının, Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'a suikast düzenlenmesi için CIA ile işbirliği yapmalarının ardından yaşananlar konu ediliyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Siber Güvenlik Haberleri | Siber Güvenlik Uzmanı Templateism.com Copyright © 2014

© 2014 Copyright SiberGüvenlikHaberleri.blogspot.com. Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.