Son Dakika

O Hacker'ların Tüm Derdi Paraymış

Xbox Live ve PlayStation Network'ü çökerten hacker grubu, artık parayı bastıranın hizmetinde olacak!

Chip.com.tr'nin haberine göre PSN ve Xbox Live servisine saldırarak bu servislerin günlerce çalışamaz hale gelmesine neden olan hacker grubu Lizard Squad, sonunda amaçlarını belli etti: Para.



Tor tarayıcısına da saldırı yapmayı deneyen ancak Anonymous'tan tepki görünce saldırından vazgeçen Lizard Sqad, Twitter'dan yaptığı duyuruda, artık DDoS saldırılarını ücretini veren her müşteriye satacaklarını açıkladılar. Yani, sevmediği bir kuruma saldırmak isteyen herkes, Lizard Squad'a parasını ödeyerek, DDoS saldırısı düzenleyebilecek.


Grubun açıkladığı fiyat tarifine bakılırsa, aylık 6 dolar ödeyerek, eşine, dostuna, arkadaşına, küçük bir web sitesine saldırı düzenletmek isteyenler de, 500 dolarlık ömür boyu abonelik paketiyle daha büyük kurumlara saldırı düzenlemek isteyenler de düşünülmüş.

Lizard Squad'ın amacının gerçekten bu işten para kazanmak mı yoksa medyayı trollemek mi olduğu şimdilik belli değil ancak hacker grubunun PSN ve Xbox Live servisine yaptığı saldırıyla, yeteneklerini ispatladığı ve kolayca müşteri bulabileceği düşünülüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Siber Güvenlik Haberleri | Siber Güvenlik Uzmanı Templateism.com Copyright © 2014

© 2014 Copyright SiberGüvenlikHaberleri.blogspot.com. Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.