Son Dakika

IŞİD'ten Türkiye'deki Kamu Kurumlarına Siber Saldırı

IŞİD'den TÜRKİYE'ye Siber Savaş

Türkiye'nin Ulusal Siber Güvenlik Önlemleri Yeterli mi ?

IŞİD terör örgütü, dün sabah saatlerinde aralarında Adana, Bursa ve Malatya gibi illerin Kamu Hastaneler Birliği kurumlarının da yer aldığı internet sitelerini hack’ledi.!



IŞİD terör örgütü, dün sabah saatlerinde aralarında Adana, Bursa ve Malatya gibi illerin Kamu Hastaneler Birliği kurumlarının da yer aldığı internet sitelerini hack’ledi. ‘Aldmarisis’ isimli bir bilgisayar korsanı tarafından hack’lenen sitelere, IŞİD bayrağı yerleştirildi.

IŞİD’i öven marşlarla açılan siteler birkaç saat sonra tekrar eski hallerine döndü. İnternet korsanlarının neden bu siteleri seçtiği bilinmiyor. IŞİD’li korsanların paylaştığı yazıda bozuk Türkçe dikkat çekerken, şu ifadelere yer verildi: “Atılımın nedeni Türk hükûmetine bir mesaj göndermek
.
Biz İslam Devleti destekçileri vardır... İslam Devleti’ne tutuklama kampanyası savaşı durmuş olmalıydı. İslam Devleti’ne savaş durmazsa tüm devlet siteleri, bankalar ve ciddi bilgileri yayımlamak zorunda olacağız...” (habertürk)


En Güncel Hacker haberleri için: siberguvenlikhaberleri.blogspot.com'u takip etmeye devam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Siber Güvenlik Haberleri | Siber Güvenlik Uzmanı Templateism.com Copyright © 2014

© 2014 Copyright SiberGüvenlikHaberleri.blogspot.com. Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.