Son Dakika

Öğlen Saatlerinde Söylediler, Akşam Hacklediler

Türk hacker grubu Ayyıldız Tim Mimarlar Odası'na siber saldırı düzenledi. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği sayfası ve İzmir Şubesi sayfasını ele geçiren Ayyıldız Tim öğlen uyarı yapmıştı, akşamına hackledi.


Ankara Bulvarı için, Mimarlar Odası, Peyzaj Mimarları Odası, Şehir Plancıları Odası, Ziraat Mühendisleri Odası ve Çevre Mühendisleri Odası tarafından açılan dava sonucu, 5. İdare Mahkemesi'nin Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) imar planlarına iptal kararı vermesine tepkiler devam ediyor. Karara tepki gösteren Ayyıldız TİM, yolun kapatılmasına sebep olan Mimarlar Odası başta olmak üzere çeşitli odalara öğlen saatlerinde siber saldırı tehdidinde bulunmuştu.


Bir zamanların fuhuş, alkol ve uyuşturucu merkezi olduğunu iddia ettiği Atatatürk Orman Çiftliği’nin dünya stantlarına getirilmesinin Mimarlar Odası tarafından engellenmesini Türk milletine, Türk devletine ihanet olduğunu öne süren Ayyıldız TİM, bu kararda imzası olan herkesin sosyal medya başta olmak üzere internet sitelerinin hedef listesine alındığı açıkladı.


SİBER GÜVENLİK HABERLERİ İÇİN: siberguvenlikhaberleri.blogspot.com

İşte Ayyıldız Tim tarafından siber saldırıya uğrayan sayfanın son hali;




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Siber Güvenlik Haberleri | Siber Güvenlik Uzmanı Templateism.com Copyright © 2014

© 2014 Copyright SiberGüvenlikHaberleri.blogspot.com. Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.