Son Dakika

Türk Hacker'lardan PKK ve IŞİD Sitelerine Siber Darbe.!

Türk Hacker'lar PKK Savunucularına Siber Savaş Açtığını Duyurdu !!

Tanınmış hack gruplarından Türk Hack Team üyesi hackerlar tarafından terör örgütleri IŞİD ve PKK’ya yakın internet sitelerine siber saldırı düzenlendi.

En güncel hacker haberlerini vermeye aralıksız devam ediyoruz.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 32 kişinin öldürüldüğü bombalı saldırıyı bahane edip asker ve polisleri şehit eden PKK’yı ve Kilis sınırında bir askeri şehit eden IŞİD’i hedef alan Türk Hack Team üyesi, önceki gece bir siber operasyon yaptı.

Siber dünyanın savaşçıları olarak tanınan Türk Hack Team üyeleri, aralarında HDP, Abdullah Öcalan ve PKK’nın sitelerinin de bulunduğu bulunduğu çok sayıda internet sitesi ile IŞİD’e yakın haber sitelerini saatlerce erişime kapattı. Sunuculara verilen yüksek hasar nedeniyle bazı web sitelerine hala erişim sağlanamıyor.



Saldırıya ilişkin operasyon ekibi adına açıklama yapan Türk Hack Team Lideri ZoRRoKiN siber güvenlik güçlerinin yorgun düşmesi halinde klavyelerini bırakıp sokağa inebileceklerinden kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi. ZoRRoKiN, "Bizler bu vatanı seviyoruz ve bedeli ne olursa olsun kimseye bir karış toprak vermeyiz. Şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun" diye konuştu.


Güncel Hack ve hacker haberleri için: siberguvenlikhaberleri.blogspot.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Siber Güvenlik Haberleri | Siber Güvenlik Uzmanı Templateism.com Copyright © 2014

© 2014 Copyright SiberGüvenlikHaberleri.blogspot.com. Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.