Son Dakika

En İyi Savunma; SALDIRI'dır.

Savaş Taktikleri: En iyi savunma yöntemi: SALDIRI'dır.

Sağlam ve çok yönlü bir savunma sistemi ile size yapılan çoğu saldırıyı geri püskürtüp, düşmanlarınızın kazanmasına fırsat vermezsiniz. Ancak uzun süreli savunma hatları, zamanla savunma yapınızda küçük sorunların oluşmasına olanak sağlayabilir. Bu esnada düşman da savunmanızdaki açıkları bulmak ve doğru saldırı için herşeyi deneyecektir. Eğer bu anlamda dikkatten kaçan bir hata yada bir ihtimal var ise, bu ihtimal sonucu savunma duvarınız gelen saldırı sonucu yıkılabilir, Savaş mağlubiyeti ile sonuçlanabilir.

Taraflardan biri olarak, en iyi savunmayı sağladıktan sonra; gerekli saldırının doğru zamanda gerçekleşmesiyle birlikte hedefe büyük zahiyyat verilerek savaş kazanmak çok iyi bir savaş stratejidir. Bu sistem ile gerek silahlı ve insan gücüyle yapılan saldırılarda, gerek siber savaşlarda başarılı bir sonuç elde edilir. Böylece hedef, yapılan saldırı sonucu yokedildiği için savunma'da oluşan sorun, hasar, eksik yada problemlerin onarımı ve sistemdeki açıkların kapatılarak daha güvenli bir savunma hattının inşa etme zamanı da sağlanmış olacaktır.


Bu noktada başarı faktörleri; eksiksiz ve kapsamlı bir savunma hattı, saldırı zamanı ve doğru saldırı stratejisidir. Sözü özü; yeri geldiği zaman savunma hattından çıkıp gerekli vurucu darbe ile düşman hattının bertaraf edilerek savaşın kazanılmasıdır.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Siber Güvenlik Haberleri | Siber Güvenlik Uzmanı Templateism.com Copyright © 2014

© 2014 Copyright SiberGüvenlikHaberleri.blogspot.com. Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.